Büyük Hata ve Merhaba Yayıncı Kuruluş

Uzun zamandır yazı yazmıyorum sayfama.. Transferlerle ilgili bir yazı hazırlamıştım aslında ama nedense yayınlamak istemedim. Sanki içime doğdu daha önemli bir problemimizin olacağı. Bence transferden falan daha önemli bir kayıp yaşadı Antalyaspor. Antalyaspor ve Antalyaspor yönetiminin eline aslında öyle bir koz geçtiki üniversite stadı ile. 2 yıl Mardan'da sürgün yiyen bir takım ki taraftarından ve şehirden kopmuş , Antalya'daki Antalyaspor bilinci neredeyse dibe vurmuş. 2 yıl sonra takımımız tekrar şehir içinde maç oynayacak ve taraftarla buluşacak. Antalya tekrar Antalyasporlu olacak yani bilinçlenecek. Zannettim...

Antalyaspor yönetimi belirlediği o harika kombine fiyatları ile öyle güzel baltaladı ki bu durumu. Tabiki buna ses çıkarmayan bazı kesimlerin de desteğiyle.. Resmen yönetim yüzünden son treni de kaçırdık. Bu kadar önemli bir zamanda böylesi fiyat politikası hangi mantıkdır? Antalyaspor yönetimi taraftardan fazla para kazanmak yerine orta düzeyde maddi beklenti sağlayıp ki en azından yeni stadyuma kadar manevi desteği ön plana alsa bu takıma çok şey katardı. Uzak değil Mehmet hoca zamanında da gördük taraftarın maç kazandırabildiğini..

Yönetimin kombine de savunmasıda ayrı bir şenlik. "Her keseye uygun kombine" söylemi beni çok sinirlendirdi. Ben kale arkasına gitmeye mecbur muyum? Neden bu yüzde bilmem kaç yüz zam? Açık tribün kombinelerinde indirim istemekte sonuna kadar haklıyız. İndirim diyorum. Hatta kalın yazayım İNDİRİM. Çünkü bazı kimseler bizlerin bedava kombine istediğini papağan gibi tekrarlıyorda. Bedava ile indirim arasındaki farkı biliyorlardır inşallah.

İnsanların tepkilerini ve isteklerini dinlemedi malesef Antalyaspor yönetimi. Her ne kadar cilalanmaya çalışılsada kombine satışları ile ilgili bilgileri alıyoruz. Görüyoruz ki Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın Mardan Stadı'ndan bir farkı olmayacak atmosfer olarak. Kaybeden de Antalyaspor olacak.

Bir çok konuda hatta bunu yazılarımda da dile getirdim , Antalyaspor yönetimini tebrik etmiş yaptıklarının doğruluğundan bahsetmiştim. Öyle bir kararla takımımıza ve taraftarlara öyle bir zarar verdilerki böyle bir fırsatı bu kadar kötü kullandıklarına inanamadım.

Taraftarın istediği daha uygun bir fiyat politikası ile hem şehir ve taraftarla Antalyaspor buluşturulup hemde maçlarda Antalyaspor lehine bir atmosfer yaratılabilirdi. Hatta şimdiki satılan sayı ile oranladığımızda maddi olarak da fazla bir gelir elde edilebilirdi. Ve Antalyaspor'u şehir bilinci ile alakası olmayan kuruluşların peşinde koşan bir kulüp olmaktan kurtarılırdı..

Emeği geçen herkese teşekkürler.. Yıllardır Antalyaspor'umu stadında izleyen biri olan beni de yayıncı kuruluşa ittiler. Daha bir çok kişiyi de. Bu portre sizlerin.. Merhaba Digiturk..