Tertemiz Takımın Taraftarı Olmak


Antalyaspor Kombine haftasının 3.günün de izlenimlerimi not ederken takıldı bu yazı gözüme. Kombine alan taraftarlarımıza hediyelerinin verildiği standda duruyor bu yazı. Sponsor desteği veren bir firmamızın vermiş olduğu diş macunu ve diş fırçasının sloganı. Ama slogandan çok daha fazlası ..

"TERTEMİZ TAKIMIN TARAFTARINA" diyor..

Tertemiz , yani güzel , saf.

Türk futbolunda şike iddiaları , ardından gelen toplu gözaltılar , tutuklamalar , soruşturmalar vs.. Ve ertelenen bir lig , uzayan kamp dönemi..

Şike soruşturmasında adı hiç geçmeyen çok nadir takımlardan Antalyaspor'umuz. Ama zaten bu ülkede hep doğru işler yapan , dürüst olan da zarar görür.

Uzayan kamp dönemi kulübümüze ek masraf çıkardığı gibi , şike soruşturması yüzünden bahis şirketlerinin Türk takımlarının hazırlık maçlarının çok büyük bir kesimini programlarına almaması kamp gelirinden de etti kulübümüzü. Ve bir çok hazırlık maçımızdan galip ayrıldığımızı düşünürsek zararımızın daha büyük boyutlarda olduğunu görebiliriz.

Şike soruşturmasını falan eleştirmiyorum inceden inceye , aksine destekliyorum. Haksızlıklar çıksın futbolumuz sadece futbol olsun istiyorum. Ama eğer ki doğruysa iddia edilenler , zararımızı söylüyorum. Oda şimdilik olan zarar..

Umarım soruşturma kararlılıkla devam eder , radikal kararlar ve önlemler alınır. Yoksa giden bir sezonluk kamp geliri olsun. Yeter ki futbolumuzu kirli ellerden uzak tutsunlar . İnşallah bunu yapabilirler..

Söylemeden edemiyorum , gurur duyuyorum Antalyasporlu olmaktan ! Gurur duyuyorum tertemiz olmaktan !
Bu gururu bana yaşatan dürüst yöneticilerimize , teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

TERTEMİZ TAKIMIN TARAFTARINDAN..

3.günün değerlendirmesi ; Manavgat-Serik rekabeti

Antalyasporum.com’un geleneksel hale getirdiği kombine haftasında 3.günü geride bıraktık.İlk iki günün değerlendirmesini 07 Harfli Blog ekibinden Küheylan renkdaşım yaparken kombine haftasının 3.günü değerlendirmesi bana nasip oldu.

Manavgat rekor getirdi

Geçtiğimiz senelere göre kombinelere ilginin arttığı gözlemlenirken ilçe rekabeti de göz önündeydi. Kombine haftasının 3.günü Manavgatlı taraftarlarımızın kombine alma günü idi.Manavgatlı Akrepler 150’den fazla kombine alarak adeta gövde gösterisinde bulundu.
Bir takımda aynı pozisyondaki 2 oyuncunun forma rekabeti’nde olduğu gibi ilçelerin de kombine rekabeti Antalyaspor’a yarıyor.Rekabet bugün kombinede rekor getirdi. Bugün satılan kombine sayısı 300’e yaklaştı ve günlük satışta rekor oldu.


Serik İddialı geliyor

Serikli taraftarlarımız gün boyu arayarak Manavgatlı Akreplerin aldığı kombine sayısını takip etti. Serikli Akrepler kombine alma günleri olan yarın (Perşembe) kalabalık şekilde gelip kombinelerini alacaklarını vurguladılar.

Yunanistan Göçmenleri tam gaz

Antalya Değirmenönü Muhacırları (Selanik Göçmenleri) kulübe gelerek taraftarlık görevlerini maddi yönden yerine getirerek kombinelerini aldılar.

Süleyman Ağabeyden örnek davranış

Antalyaspor tribünlerinin ağabeyi Süleyman Turhan büyüklüğünü , taraftarlık bilincini örnek teşkil edecek şekilde göstererek arkadaşlarıyla çok sayıda kombine aldı.


Zeki Ağabey desteği bırakmıyor

Tribünlerimizin renkli siması Zeki ağabeyimiz dün kulübe gelerek “İçimden geldi kombine almaya geldim.” Demiş ve kombinesini almıştı. Zeki ağabeyimiz bugün de kulübe akrabalarını getirdi ve onlara kombinelerini aldırdı. Tüm ısrarlarımıza rağmen fotoğraf çekmemize izin vermeyen Zeki ağabeyimiz Murat Duymuş’un ricasıyla yayınlanmaması şartı ile fotoğraf çekmemize izin verdi.

Avukatlar kombinelerini aldı

Avukatlar Murat Şimşek ve Eser Akkaya kulübe gelerek arkadaşlarıyla kombinelerini aldılar.


İlgi sevindirici

Münferit olarak gelen bir çok taraftarımız kombinelerini ve ardından kombine haftası hediyelerini alarak kulüpten ayrıldılar.




Son dakikalarda son satış

Saat 21:57 yani günün sonu sıralarında Yunus Yiğit ve Oğuzhan Keleş kulübe gelerek kombinelerini aldılar. Günün son satışının sahibi oldular.

İlk gece mesaisi

İlk kez gece 22:00’a kadar açık kalınan kombine haftasının 3.günün de gece saatlerinde dahi kombine satışları devam etti.Manavgatlıların katılımı ile günü rekorla kapattık. Toplamda kombine satışı 700’e yaklaşırken Açık tribünün 1 ve 2. katı neredeyse bitti.

Kombine haftasına katılarak taraftarlık görevini yerine getiren bilinçli Antalyaspor taraftarlarına teşekkür ediyor ve Antalyaspor’umuzun kazandığı bu güzel etkinliğe katılımın artmasını diliyoruz.

Antalya takımına sahip çıkıyor !