Antalyaspor Nostalji Forması 2.Part Çıkıyor!


Yoğun istek üzerine Nostalji formanın 2.part yapımına başlıyoruz. Formanın tasarımı aynıdır. Kumaş aynı kalitede olacaktır. İlk partta yaşadığımız bazı sorunlar vardı firmadan kaynaklı bu yüzden çalışacağımız firmayı değiştirdik. Daha iyi olduğunu düşündüğümüz bir firmaya yaptırıyoruz. Yeni firma kalite olarak yine iyi olacak ama ücret olarak biraz farkı var , sorun yaşamamak için bu firmaya yaptırıyoruz. Forma fiyatı 40 TL'dir. Firma ufak bir armağanda bulundu , isteyene formasının arkasına isim-numara ücrete dahil olarak yazılacaktır.

Almak isteyenlerin adlarını , adet ve bedenlerini , formanın arkasına birşey yazdırmak isterlerse metni mesaj olarak http://facebook.com/hsn.hasansari  yada  http://twitter.com/hsnsari  hesabına göndermeleri gerekiyor.

İsim yazdırma ve ücreti verme işlemleri için bir takvim belirledik , takvim biraz sıkışık gibi görünebilir ama bayram tatili nedeniyle böyle oldu.

İsim Yazdırma: 18 Ekim Perşembe - 27 Ekim Cumartesi
Para Toplama: 22 Ekim Pazartesi -  30 Ekim Salı


Ücret verme ve formayı teslim alma işlemleri yine ilk partdaki gibi SARI ELEKTRONİK'den yapılacaktır. Formalar elimize ulaştığında buradan bildiririm yine. Forma ücretlerini Ünal Aydın kardeşimin banka hesabına da yatırabilirsiniz ( Parayı yatırırken bilgi kısmına isim soyisim yazın lütfen)

IBAN NO : TR21 0001 5001 5800 7299 2028 10  Vakıfbank Antalya Şubesi Ünal Aydın

Sarı Elektronik Adres : Sinan Mahallesi , Arık Caddesi , 1269 Sk. Antalya Lisesi Arkası - 07 Gençlik Lokali karşısı.