SEZON SONU , YAYIN BAŞLANGICI..

Blog sayfama ilk yazımı sezon sonu yazmak nasipmiş.Sezonun sonu , blog yayınının başlangıcı oldu benim için.

İyisiyle kötüsüyle , başarısıyla yeri geldi başarısızlıkla bir sezonu daha geride bırakıyoruz.Çok sevindiğimiz de oldu , çok üzüldüğümüzde..Hatta korktuğumuz da..

Ama genel olarak bence başarılı bir sezon geçirdik. Sadece futbol anlamında bakmamak gerek olaya.Kulübümüzün durumu belli.Başkanımız ve yöneticilerimiz ekonomik olarak düzlüğe çıkabilmek için ellerinden gelenin fazlasını ortaya koyuyorlar.Kararlılıkla mali stratejiyi uyguluyorlar.Maliyetsiz futbolcular bunun en büyük örneği. Başarılıydık dememin asıl nedeni bu..Elimizdeki kadronun ve bütçenin değeri belli iken ligi bütçe ve kadro derinliği açısından bizden üstün olan takımlardan yukarda bitireceğiz muhtemelen.

Tabi ki bu başarının temel taşlarından birisi de ''Sir'' Mehmet Özdilektir. Çünkü Mehmet Hoca , kendi kariyerinden , teknik direktörlük hayatından önce yani bizim tabirimizle ''Kendi CV'si'' önce Antalyaspor'un menfaatlerini düşünmüştür. Kulübü zor durumda bırakacak transfer politikası istememiş ve bence en önemlisi hiçbir zaman bunun arkasına sığınmamıştır.Mehmet hoca hiç ''Bunlarla bu kadar'' dememiştir.

Benim için başarı etkeni sadece puan tablosundaki sıralama, Türkiye Kupası'ndaki elemeler değildir. Elindekinin başarı oranıyla senin yapabileceğinin ne olduğu ve senin neler yaptığındır.Hem sportif anlamda hemde yönetimsel anlamda.

Öncelikle kulüp ve mali anlamda başarılarına devam eden Sn.Başkanımız Hasan AKINCIOĞLU ve yönetici büyüklerime teşekkürler.

Elindeki ile en iyi verimi almayı bilen , kulübünün çıkarlarını kendinden önce tutan hocamız ''Sir'' Mehmet Özdilek hocamıza teşekkürler.

Her zaman mücadeleci olan, ellerinden geleni yapan ve o kutsal formayı terleten oyuncularımıza teşekkürler..

Ve son olarak , kombinesini-biletini alıp , yol işkencesini çekip takımına destek olan taraftarlara teşekkürler..

Yeni sezon yeni heyecanlar inşallah.

VAR OL ANTALYASPOR !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder